Souček vormde een betrouwbare samenwerking met Declan Rice
نوشته شده توسط : Hency

West Ham United-middenvelders Declan Rice en Tomáš Souček zijn beide genomineerd voor seizoensprijzen in de Premier League. De PFA-prijs wordt toegekend door de collega-professionals van Rice en is een erkenning voor het geweldige seizoen dat de 22-jarige heeft gehad in het hart van het middenveld van West Ham.

Soucek heeft een schitterend seizoen achter de rug voor West Ham, scoorde 10 doelpunten in de Premier League en hielp hen zich te kwalificeren voor de Europa League door als zesde te eindigen. Een knappe prestatie voor een man die niet in het team zit, voornamelijk vanwege zijn doelpunten, maar laat zien hoe belangrijk hij is voor de Hammers. Zijn prestaties in EK 2021 shirts waren ook uitstekend. Afgezien van zijn doelpunten, hielp Soucek de ploeg verdedigend en vormde hij een betrouwbaar partnerschap met Declan Rice in het hart van het middenveld van David Moyes.

Wanneer de Tsjechische Republiek hun Euro 2020-bod tegen Schotland in Glasgow begint, zullen velen een gedachte hebben aan een speler die geen Tsjechië shirts zal dragen en helemaal niet op het veld zal staan. De grote sterren van het team, doelman Petr Čech en middenvelder Tomáš Rosický, behoorden tot verschillende steunpilaren die met pensioen gingen. Laten we afwachten wie de eer zal overnemen.





:: بازدید از این مطلب : 64
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 14 خرداد 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: